Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden. Voor sommige mensen is veel onderhoud geen bezwaar, anderen laten dit liever aan de vakman over. In dat geval zijn wij u graag van dienst.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Incidenteel onderhoud, hierbij moet u denken aan snoeiwerkzaamheden, bemesten, gazonreparatie, of het maaien van het gazon tijdens uw vakantie, schoonmaken van bestrating, onkruidbestrijding, enz.

Een voor- en/of najaarsbeurt van de tuin wat kan bestaan uit o.a. het schoonmaken van uw terras, spitten, bemesten, beplanting opnieuw opzetten en bladruimen.

U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract waarin omschreven staat wat, wanneer en hoe vaak iets gedaan wordt. Dit kan dus een contract voor een heel jaar zijn of een mix van deze mogelijkheden op uw wensen afgestemd. Bijvoorbeeld wel het onderhoud van de borders, maar niet het maaien van het gazon. U kunt hier veel kanten mee op, zodat u optimaal, op uw eigen manier, van uw tuin kunt genieten.
Tuinservice Noord / 06-58943122 / info@tuinservice-noord.nl